Keskeneräistä

Isoäitini sanoi olevansa liian vanha neulomaan, ja antoi minulle ison muovikassillisen pastellisävyisiä ohuita villalankoja. Otin lahjan iloisena vastaan, mutta pitkään meni miettiä, mitä ihmettä langoista tekisin. Ne kun olivat jotain ihan muuta kuin mitä yleensä neulon, eli selkeitä värejä ja paksuja lankoja. Minulta puuttuu kärsivällisyyttä ja keskittymiskykyä, joten olen ryhtynyt vain sellaisiin töihin ja valinnut sellaisia lankoja, että saan työn mahdollisimman nopeasti valmiiksi.

Päätin neuloa langoista tilkkutäkin pitsitilkuista. Vaikka kuvasta ei ehkä arvaa, luulen että täkistä tulee yleisväriltään violetti, jos vain löytäisin jostain kirpputorilta kauniit tummanvioletit vanhat verhot josta saisi osan tilkuista. Aikaa työhön annan itselleni ensi kesään. Nyt aion vihdoinkin opettaa itselleni pitkäjänteisyyttä ja kasvattaa keskeneräisyyden sietokykyä.

Malli on Erika Knightin kirjasta Pehmoisia neuleita pienokaiselle – 20 suloista neulemallia luonnonlangoista. Sain kirjan lahjaksi kummitädiltäni ja se on aivan ihana, syötävän suloisia valokuvia ja jokainen malleista sellainen, että sen haluaisin tehdä! Olemme yhä maalla ja seuraavien päivien missio onkin – jos sade hellittää – etsiä kirpputoreilta materiaaleja uusiin käsitöihin, haluan tehdä kirjasta tämän lisäksi ainakin unipussin ja vanhoista pyyhkeistä neulottuja koreja. Maaseudun kirpputorit ovat suosikkejani, hinnat kun ovat puolet pienemmät kuin kaupungissa!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s