Puuleluja, osa 1

Musta on kiehtova ajatus tässä ajassa, että on asioita jotka kestävät. Ajattelin niin jo 19-vuotiaana ensimmäistä tatuointia ottaessani – onpa edes yksi asia elämässä joka ei muutu. Nykyään onneksi elämässä on kestäviä asioita jo muitakin kuin tatuoinnit. Enkä tarkoita nyt näitä puuleluja, vaikka niitä tässä erityisesti halusinkin esitellä. Niissäkin silti kestävyys on se, mistä pidän kaikista eniten. Nämä kaikki ovat olleet käytössä jo ainakin yhdellä sukupolvella, ja kestävät vielä omien lasteni lapsille, elleivät pidempäänkin. Muotoilussakin on sellaista ajattomuutta, joka ei mene pois muodista. Kaksi vasemmanpuoleista ovat Jukka-merkkisiä ja loput Aarikan, paitsi oikeanpuoleisimmasta en ole varma. Kaikki muut ovat kirppikseltä paitsi puinen vauva, se löytyi kesällä (aikuisen) pikkuveljeni sängyn alta. Hamstraaminen kulkee suvussa, on niin vaikeaa heittää pois mitään vaikka sitä olisi viimeksi tarvinnut 20 vuotta sitten…

Nämä ovat Toukan lempileluja. Muutama muukin on, mutta nämä toimivat parhaiten. Puusta saa hyvän otteen ja se on mukavan tuntuista, väritkin ovat kauniita – selkeitä mutta eivät liian kirkkaita. Erityisesti tuo Aarikan pallerohelistin toimii aina!

Nämä taas ovat vielä odottamassa Toukan kasvamista. Autoa kyllä voi jo nyt jyrsiä, mutta ehkä se pääsee vielä myöhemmin enemmän oikeuksiinsa. Valamon kaupasta löytyivät juna ja auto, pilvikoira taas saatiin pojan kummeilta, joiden kolmella pojalla on ilmeisesti leluja muillekin jakaa. Itse en kyllä noin suloista taivaseläintä antaisi pois! Päihittää ne krokotiilit ja leppäkertut, mitä minulla on lapsuudesta jossain vielä tallessa.

Kakkososassa tulevat esittelyyn meidän erilaiset puumobilet!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s