Jotain uutta joka viikko

Joitain viikkoja sitten innostuneena kirjoitin, että alan tehdä jotain uutta jotain viikko, ihan vain harmaata talvea piristääkseni ja ettei liikaa urautuisi totuttuihin kuvioihin.

Uuden ei tarvitse aina olla kovin ihmeellistä. Monet näistä ovat olleet melko arkisia asioita, mutta tuoneet paljon iloa. Olen:

  • Käynyt Villihelmessä ostoksilla
  • Edellisen seurauksena tehnyt itselleni rukousnauhan
  • Tutustunut uuteen äitiin ja vauvaan naapurustosta ja kutsunut heidät teelle
  • Ilmoittautunut kotiäitien zumbatunnille – mutta oltiin kipeitä, joten ei päästy menemään
  • Tehnyt kotitekoista toffeeta – oli niin hyvää että enää ei kaupan toffee maistu, harmi vaan että unohdin reseptin!
  • Tutustunut uuteen ihmiseen yliopistolla
  • Käynyt ostoksilla Vekarakirppiksellä Kumpulassa

Ja viimeisestä löytyikin Toukalle hyviä löytöjä. On mukavaa kun pahimmat shoppailuinnot voi käyttää lastentarvikkeiden ostamiseen, kun niitä ihan oikeasti tarvitsee. Se on helpottanut sitä, että olen päättänyt olla ostamatta itselleni ollenkaan uusia vaatteita, ellei se ole oikeasti välttämätöntä. Turhamaisuus ei vaan tunnu tarpeeksi hyvältä syyltä lähteä ostoksille. Olen sen sijaan etsinyt uusia yhdistelmiä vanhoista vaatteista ja kaivanut huolella vaatekaappien perimmäiset nurkat yllätysten toivossa, ja tietysti penkonut läpi äitini kirpparipussit. 🙂

Nämä oli niin söpöjä että ostin, vaikka niistä pitikin maksaa vähän tavallista enemmän.

Tässä hupparissa luki hintalapussa ”huppari (tyttöjen)”, ilmeisesti ihan vain sen varalta että joku ei vielä tietäisi että punaista saavat käyttää vain tytöt. Siitä provosoituneena se piti ostaa, ja onhan se sitä paitsi tosi ihana huppari, kirjailtuine vaaleansinisine (HUOM! poikien väri!) kukkineen. Kengät taas olivat se syy miksi kirpparille piti edes lähteä. Toukka ei vaan suostu pitämään niitä hetkeäkään jalassaan, parhaimmillaan on asteltu niillä viisi askelta ennen kuin ne on potkittu pois. No, harjoitellaan vielä, ehkä me tästä vielä joskus päästään uloskin kävelyä kokeilemaan.

Tässä vielä pieni sankari uudet vaatteet päällä tärkeässä puuhassaan, heittelemässä tavaroita alas sohvalta ja sitten nostamassa niitä takaisin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s