Hyvää Joulua!

Haluan pyhittää Joulun hiljentymiselle ja perheelle ja jättää tietokoneen sivuun. Siksi haluan toivottaa jo tänään blogin lukijoille rauhallista ja riemullista Joulua.

Meillä piparit paloivat, joulukalenteria ei ole muistettu avata, siivottu on viimeksi ehkä marraskuun puolella, jouluvalot on hautautuneet vintin parimetriseen tavaravuoreen. Mutta ei se haittaa mitään. Ei Joulussa ole kyse meidän omista suorituksista, vaan siitä että Jumala rakastaa meitä niin paljon että syntyi ihmiseksi maan päälle näyttämään meille tien luokseen. Se tie on rakkaus, ja toivon että siitä olisi pohjimmiltaan kyse meidän ja teidän jokaisen Joulussa.

Lahjaksi saatte kaksi lempijoululauluani!

T.Meri

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Hyvää Joulua!

  1. Kiitos tästä postauksesta. Nyt vasta olen ehtinyt/jaksanut tulla katsomaan suosikkiblogejani, sillä pieni tyttäremme syntyi heti Joulun jälkeen. Sinun kirjoituksissasi tiivistyy se, mitä minä olen kaivannut jonkun sanomaan. Että mistä Joulussa on kyse. Monissa kodeissa odoteltiin joulutunnelman alkamista tekemällä jouluisia juttuja ja harmiteltiin, jos ei tuntunut jouluiselta. Lasten takia monet tällaiset ”ulkoiset” asiat tuntuvatkin tärkeiltä, mutta eivät he niitä vaadi niin paljon, vaan lapsena ”joulun tunnelma” tulee niin itsestään ja sitä me monet varmasti kaipaamme aikuisuuteenkin. Sydäntä riipaisevaa on katsella lasten iloa ylipäätänsä, kun heidän silmänsä sädehtivät. Niin moni meistä aikuisista on sen kadottanut. Se katoaa monelta lapseltakin jo ennen kymmentä ikävuotta, mikä on todella surullista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s