Parempaa kuin suklaakakku

Toukan 1-vuotissynttärit lähestyvät, ja minä valmistaudun etsimällä reseptejä. Kun Toukka alkaa yhä enemmän syömään samaa ruokaa kuin me, haluan että se ruoka mitä hän saa on terveellistä. Koska herkuttelusta en silti aio luopua, olen alkanut tutkailemaan uutta aluetta: raakaravintoherkkuja. Löysin kirjakaupan alesta vähän aikaa sitten tämän kirjan, jonka kuvia olen jo pari kuukautta ihaillut (kuten myös Toukka, muutama sivu on jo lähtenyt irti), ja nyt lähdin reseptejä kokeilemaan.

Raakaravintosuklaakakku. Miltä se kuulostaa? Minä itse olin aluksi hyvin skeptinen. Voiko se nyt olla hyvää, kakku jossa on pääasiassa avokadoa ja pähkinöitä? Kaksi ystävääni vauvoineen oli tulossa kylään ja molemmat toivat tuliaisiksi hyvää tummaa suklaata, toinen vielä konvehteja tummasta suklaasta. Molemmat suklaat jäivät avaamatta, koska suklaakakku oli niin taivaallista.  Se oli oikeasti parempaa kuin tavallinen suklaakakku. Ja kun miettii tätä: Ottaisinko herkullista suklaakakkua, jonka jokainen ainesosa tekee minulle hyvää, vaiko, no, sitä toista? Niin valinta on kyllä aika selvä. Jos on mahdollista syödä herkkuja niin että tietää herkuttelun olevan vielä itselle hyväksi, niin se kuulostaa jo melkein liian hyvältä ollakseen totta. Ainoa vain, että tällä kertaa se myös on totta.

PS. Söin kakkua eilen iltapäivällä ja nyt aamulla ei vieläkään tee mieli tavallista suklaata, tuo oli niin paljon parempaa. Ihme on tapahtunut! (Myönnetään, yleensä siis syön aamiaisen jälkiruoaksi suklaata.)

 

Mainokset

3 thoughts on “Parempaa kuin suklaakakku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s