Nyt se on valmis!

Nyt se on valmis. Aloitin boleron tekemisen viime heinäkuussa mökillä suurella innolla, kunnes lanka loppui kesken ja – mahtavaa tuuriani – langan valmistus oli lopetettu. Etsin läpi kaikkia pieniä nettikauppoja ja lopulta sain lankaa pari kerää Kanadasta ja muutaman Yhdysvalloista. Tekeminen jatkui, mutta huh, kyllä tässä oli työtä. Hermot meinasi mennä moneen kertaan. Lopulta tästä tuli luentokäsityö. Tulen varmasti aina muistamaan käytännöllisen teologian peruskurssin laittaessani tätä päälle… Ja sitten se tuli valmiiksi. Yhtenä päivänä vain huomasin että oho, nyt ei tarvitse enää neuloa. Se oli onnellinen päivä. (Lankana Sirdarin Just Bamboo, väri jasmiini. Ohje novitan syksy 2009 -lehdestä, jossa villalangasta tehtynä bolero on kyllä aika eri näköinen. Olen niin kuumavärinen etten voi käyttää villavaatteita, bambulanka oli mahtava valinta tähän.)

En ole sen jälkeen aloittanut uutta käsityötä. Ehkä ensi kesänä mökillä sitten taas.

Sen sijaan olen aloittanut muita hauskoja juttuja. Niistä kivoin on äiti-vauva-raamattupiiri, jota vedän. Meitä on nyt kuusi äitiä ja kuusi vauvaa (joista yksi vielä mahassa), jotka kokoontuvat kerran tai pari kuussa rukoilemaan, lukemaan Raamattua ja viettämään aikaa yhdessä teemukien äärellä.

En tiedä olenko se vain minä, mutta jotenkin silloin kun pääsen tapaamaan aikuisia ihmisiä, ystäviäni, en jaksaisi viettää aikaa laulaen autolla ajetaan varo-varovasti… ja keskustelemalla kakkavaippojen määrästä ja potalle opettelusta. Useimmat perhekerhot ja muut kun tuntuvat olevan tätä varten. Meidän kerhossa aikuiset puhuvat aikuisten asioita ja vauvat saavat tutustua toisiinsa. Tietysti puhe kääntyy usein myös perheeseen ja lapsiin, mutta se ei haittaa kun näkökulma on vähän syvällisempi, eli miten toimia niin että oma perhe ja avioliitto olisivat toimivia ja onnellisia, kaikille hyviä paikkoja olla. Siihen usko antaa paljon hyviä ideoita.

Ensi kuussa on muutto edessä ihanaan uuteen, vihdoinkin omaan kotiin. Saa siis nähdä koska ehdin kirjoittaa seuraavan kerran – ehkä viimeistään sitten kun on pakko päästä esittelemään, miten ihanat tapetit meille tulee 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s