Italialaista designia Kierrätyskeskuksesta

Kierrätysenkelit ovat olleet meille suosiollisia. Olemme itse muuton myötä laittaneet tavaroita kiertoon ahkerasti. Monta autollista meni Kierrätyskeskukseen ja entiset naapurit ottivat meiltä iloiten vastaan kaikenlaista mitä sinne ei otettu sisään, kuten pöydän ja huonekasveja. Lempinojatuolini, joka on tosi kaunis mutta jota ei vaan ole varaa verhoilla uudestaan, meni anopille jolla varaa sellaiseen on. Se on harmi että  maksaa enemmän korjata vanhaa kuin ostaa uusvanhaa… Viipurilainen lastenkoti saa meiltä myös pian pari pahvilaatikollista keittiötarvikkeita, lakanoita ja pyyhkeitä.

Kevät on roskalavojen kulta-aikaa, ja vaikka en itse olekaan niille mitään vienyt, olen tehnyt muutaman mukavan löydön. Toukka sai uudet vain vähän paikkausta kaipaavat matkarattaat, ja Siippa löysi yhdeltä lavalta ison kassillisen erilaisia kesäulkopelejä. Jos lavadyykkaus kiinnostaa, niin liittykääpä Facebookissa Roskalava HKI -ryhmään, jossa kerrotaan mistä niitä lavoja voi löytää. Tulee aina hyvä mieli, kun pelastaa käyttökelpoista tavaraa joutumasta kaatopaikalle. Sitä paitsi dyykkaus on nykyajan versio aarteenetsinnästä.

Tämä on pöytä meidän ensimmäinen isompi uusi hankinta kotiin. Se löytyi tosiaan Kierrätyskeskuksesta ja hinta saatiin tingittyä sataseen. Uudenveroinen Italiassa tehty todella hyväkuntoinen jatkettava pöytä, neljä tuolia ja yksi baarijakkara samaa sarjaa. Mahtava löytö! Olen tästä, niin kuin myös uudesta tapetista, joka aamu iloinen kun istun keittiöön aamukahville aamuauringon säteistä nauttimaan.

Uuden kodin muuta sisustusta en sen enempää esittele, koska haluan keskittyä siihen miten saa kierrättäen ja edullisesti kaikenlaista kivaa… Mutta kyllä ihanat, iloisenväriset seinät ja kauniit lattiat antavat hyvän taustan uusille kierrätetyille huonekaluille. Tapetit ja maalatut seinät tekevät jo niin paljon, että muu sisustaminen helpottuu huomattavasti. Tämän tapetin malli on 1800-luvulta, Willian Morrisin mallistosta, ja löytyi Seinäruususta.

Myönnän että tämä kuva on täysin lavastettu! Harvoin meillä on noin siistiä.

Tuolit löysivät kodin joka huoneesta… Baarijakkarasta tuli tietokonetuoli, kun pöydän pitää olla niin korkealla ettei tuo yksi kaiken tutkiva tahmasormi yltäisi tietokoneeseen.

Makuuhuoneen nurkassakin on yksi. Nyt se on kyllä ollut jo useamman viikon vaatekasan peittämä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s