Mahtavia kierrätyslöytöjä – ja koti alkaa jo näyttää kodilta

Meillä on huomenna ensimmäiset tuparit, jotka pidetään meidän koulukavereille – joista useimmat tosin tunnemme jo ennen tätä nykyistä koulua, ja mikäs kivempaa kuin käydä koulua ystäviensä kanssa. Olemme siis myös koko perhe samassa koulussa, Kirppu myös usein mukana kun teemme vahdinvaihdon luentojen välillä. Tässä historia toistaa itseään. Muistan itse lapsuudestani, miten luulin että äitini on töissä kirjastossa jossa hän istui lukemassa tentteihin ja minä juoksin pitkin käytäviä heittelemässä viherkasvien multaa lattialle, ja miten yliopiston portaikko oli mahtava leikkipaikka.

Mutta tästä minun ei pitänyt nyt kirjoittaa! Me ollaan näin puolen vuoden asumisen jälkeen vihdoinkin saamassa kotia valmiiksi. Pari päivää sitten taulut alkoivat löytää paikkojaan seinille ja viimeisetkin muuttolaatikot purettiin. Tässä on kuvia muutamasta kierrätetystä tai jopa ilmaisesta lempiasiastani meidän uudessa kodissa.

Furninovan uudenveroinen sohva löytyi tori.fistä alle 200 eurolla. Mahtava löytö, oli nimittäin vaikeaa löytää sohvaa jossa päällinen olisi hyvää kangasta. Sitä paitsi väri on ihana meidän mintunvihreän seinän kanssa.

Tämä taulu ostettiin antiikkikaupasta jo vähän ennen kuin muutettiin, kun haluttiin jo aloittaa uuden kodin tekeminen jollain ihan uudella. Jäljennös Raffaello Sanzion maalauksesta on jo sinänsä kaunis – ja Jeesus-lapsi vähän Kirpun näköinen 😉 -, mutta kehykset on syy miksi halusimme tämän taulun. Epäsymmetrisissä kehyksissä on jotain, mikä saa taulua katsoessa sellaisen epämääräisen aivojen taustakohinan vaan kokonaan hiljenemään, aina siihen asti kun alan joka kerta uudestaan ihmettelemään sitä, miksi niin suuri osa ihmisen tekemistä asioista on mielikuvituksettomasti laatikon muotoisia. Täällä on kuva alkuperäisestä maalauksesta, jonka alaosa ainakin on kaikille tuttu. Meillä mennään näköjään tosi klassista linjaa, kun sohvan yläpuolella on printti Michelangelon Aatamin luomisesta.

Rakastan kirjoja. Miksi niitä ei siis voisi laittaa seinällekin?

Taivas on paras taulu – ja se on ihan ilmainen ihana lahja!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s