Jos odotat malttamattomana uutta blogipostaustani…

…niin nyt saat odottaa vielä hetken, uuden jakson alkaessa koulu (ja ikävä flunssa, taas) vie voimia. Sen sijaan annan linkkilistan paikkoihin, joista itse olen löytänyt kullanarvoista tietoa vanhemuudesta, kasvatuksesta ja imetyksestä.

Imetystukilista – vastaukset kaikkiin kysymyksiin, mitä imetyksestä joutuu kysymään. Myös niihinkin, joihin neuvolasta ei välttämättä saa hyviä neuvoja. (Nämä ohjeet olisin halunnut saada neuvolasta/lääkäriltä: 1. Rintatulehdukseen EI tarvita antibioottikuuria, vaan sen voi hoitaa kotikonstein. 2. Osittaisimetyksestä ON mahdollista siirtyä täysimetykseen.)

Maitolaituri – keskustelufoorumi imetyksestä

Kotona – keskustelufoorumi kotiäitiydestä elämäntapana

Kyllä äiti tietää – mahtava blogi, jossa todella perusteellisia artikkeleita kaikesta kodinhoitoon liittyvästä, kotijäätelön teosta luonnonmukaiseen tahranpoistoon ja työhakemuksen tekoon

Ask Dr. Sears – lastenlääkärin kotisivut, joissa paljon tietoa kiintymysvanhemmuudesta, ravinnosta ja lastenhoidosta yleensä

Bebesinfo.fi – hyviä, lyhyitä artikkeleita perhekeskeiseen raskauteen, synnytykseen ja vauvanhoitoon liittyen

The Duggar Family – loppukevennykseksi amerikkalaisen perheen kotisivut, joilla 19 lasta ja jotka ovat ilmeisesti hyvin onnistuneet kaupallistamaan elämäntapansa blogilla, tosi-tv-sarjalla, kirjoilla yms. Lohduttaa silloin, kun tuntuu että voimat on lopussa yhden, kahden, kolmen tai vaikka seitsemän lapsen kanssa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s