Kaunis vihreä koti

Yksi ystävä kysyi vähän aikaa sitten, miksi meillä on kotona niin paljon vihreää. Niin, miksi? Vihreä ei oikestaan ole lempivärini. Sitten katsoin ikkunasta, ja ai niin… Miksiköhän se vihreä väri ja luontoaiheiset tapetit tuntuu niin rauhoittavilta ja katsetta kestäviltä? Meillä on kotona ikuinen kesä!

  

Kirppu juoksee aamuisin herättyään parvekkeen ovien luokse, avaa verhon ja huudahtaa joka aamu: Kauis päiä! Jos pitäisi blogin nimi päättää nyt, se olisi se.

Tuossa vasemmalla pemppuata, eli temppurata ja eläimet siellä retkellä…

2 ajatusta artikkelista “Kaunis vihreä koti

  1. Ihana tuo kuva, jossa katsotte ikkunasta ulos. Aivan suloista ja liikuttavaa se, miten Kirppu päivänsä aloittaa 🙂 Aidosti, oikeasti iloisena uudesta päivästä, ei opeteltuna jostain elämäntaitokirjasta. Kunpa hän saisi säilyttää tuon elämänilon isoksi saakka. Pienet lapset ovat niin itkettävän ihania ja viisaita. Miksi tuo viisaus ( ja ilokin) monesti tuntuu katoavan vanhemmiten?

    • Niinpä! Siinä on jo tosi suuri ja hieno tavoite kasvattajalle, että onnistuisi vaalimaan sitä lapsen luontaista iloa, innostusta ja rakkautta kauneuteen ja hyvyyteen, niin että se kantaisi aikuisuuteen asti eikä tämä maailma varastaisi sitä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s