Valmis pipo ja viherpeukalolapaset

Nyt ei enää palele. Pipo sai seuraksi lapaset siitä toisesta kerästä, jonka ostin alennusmyynnistä. Itse en osaa yhtään virkata, joten Landelooks-blogin Sanni joutui töihin tullessaan kylään, ja pipo sai koristeen. Tuota kukan keskustan kiveä mietin varmaan puoli tuntia Kampin Sinellissä sovittaen kaupan jokaisen helmen ja kiven pipoon… Jotain se tarvitsi että se ei olisi vaan pipo, ja oikea kivi tuntui kivalta valinnalta. Vaikka se ehkä näyttääkin vain puu- tai massahelmeltä kun se on pipossa.

Nämä Novitan puro-kerät ovat arvaamattomia. Pipon kerästä olisi tullut kaksi aika samanlaista lapasta, jos olisi aloittanut kerän eri päistä, mutta tuosta lähde-väristä tuli kaksi aika eri sävyistäkin lapasta, kun toisessa lapasessa kulkee kaikkien värien seassa vaaleanvihreää ja toisessa ruskeaa. Mutta ei se mitään! Tykkään silti! Minulla on niin tumma (musta) talvitakki, että tarvitsin kunnolla väriä.

Mutta sitä kyllä mietin näitä neuloessa, että mun mielestä sellainen minimipituus lankakerälle olisi pipo tai lapaset. Näissä sai koko ajan pelätä, riittääkö lanka, ja pipossa se itse asiassa ei olisi riittänyt sellaiseen pipoon joka peittää korvat kokonaan, ja lapasetkin on aika tarkkaan käden kokoiset, yhtään isompikätiselle kerä ei riittäisi. Olisi tosi ärsyttävää joutua ostamaan toinen kerä ja käyttää siitä vain joku kymmenesosa. Sitten siitä lopustakaan ei voisi tehdä mitään kokonaista, ja pitäisi ostaa taas kolmas kerä. En haluaisi olla niin kyyninen että ajattelisin että juuri niin ne onkin suunniteltu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s