Jouluarvonta!

Aika laittaa näin ennen Joulua hyvä kiertämään. Me ollaan saatu tänä vuonna paljon kaikkea hyvää, montaa eri kautta. Tänä syksynä blogin kautta se hyvä on tullut kirjojen ja intiaanisokerin muodossa – Siippa sanoikin että kirjoitan blogia kirjapalkalla – ja kirjoja on tässä arvonnassa palkintona, Joulun kunniaksi kristilliseen kasvatukseen liittyviä.

Aika pyhä! on kirja vanhemmille, jotka haluaisivat välittää lapsilleen häivähdyksiä pyhästä, mutta joilta keinot ovat ehkä hukassa, kun se pyhä ei aina omassakaan arjessa häivähtele. Lapsen Raamattu taas on yksi suosituimmista lasten Raamatuista. Siinä on lyhyet ja ytimekkäät kertomukset, joista olennainen tulee kuitenkin esille, ja ikävät ja väkivaltaiset kohdat on jätetty pois. Sivuja on melkein 300, mihin suurin osa raamatunkertomuksista mahtuu. Kuvat ovat hempeät ja hellyyttävät. Mielestäni tämä kirja sopii n. 3-8-vuotiaille.

Kommentoi tähän viestiin 9.12. mennessä risuja ja ruusuja blogista ja jätä myös sähköpostiosoitteesi, niin olet mukana arvonnassa. Jos haluat, voit myös käydä tykkäämässä Onnellinen koti -facebook-sivusta, jolloin saat facebookissa tiedon aina, kun blogi päivittyy.

Hyvää joulunodotusta!

t. Meri ja muut

Mainokset

5 ajatusta artikkelista “Jouluarvonta!

  1. Minä tykkään kovasti blogistasi! Käsittelet lapsiperheen asioita mielenkiintoisesti ja omaat samankaltaisia arvoja kuin minäkin. ( Jos saa esittää toivomuksen arvonnan suhteen, niin olisin tosi kiinnostunut tuosta ”Aika pyhä!” kirjasta. Kiinnostuin siitä jo esittelyssä ja halusin heti päästä lukemaan sitä. Lasten raamattuja meillä on jo muutamia :))

  2. Oi, nyt on kyllä sellainen arvonta, johon minäkin haluan osallistua! Jostain kumman syystä meiltä ei löydy lasten hengellisiä kirjoja, vaikka nämä asiat ovat itselleni tärkeitä ja lapsiakin on monta, joten jos onni suosisi, niin palkinto tulisi kyllä oikeaan osoitteeseen 🙂

    Blogisi on minulle varsin uusi tuttavuus, löysin tänne jonkin minimalismijutun kautta. En ole kovin paljon arkistoja ehtinyt läpikäymään, mutta täältä ehdottomasti löytyy minua kiinnostavia aiheita, etenkin kaikki lapsentahtisuuteen ja hengellisyyteen liittyvät tekstit. Ja täytyykin mainita, että lukulistallani on seuraavaksi esittelemäsi Saara Kinnusen uutuuskirja, jonka jälkeen voisin lukea Aika pyhän (ellen nyt satu voittamaan tätä kirjaa, jolloin se tulisi kyllä ensin :)).

  3. liityn arvontaan blogista tykäten:) kirjoita vaik useamminkin! kirja-aiheiset ja kasvatusilmiöihin ja kristillisiin pohdintoihin liittyvät jutut on parhaita, ja kansainvälisyysteemaiset kans.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s