New Blog Love

Linnunpesän elämää -blogi antoi minulle New Blog Love -tunnustuksen, jonka ideana on etsiä viisi hyvää alle 200 lukijan blogia, joita ei ole ennen lukenut, ja joille tunnustuksen haluaa antaa eteenpäin. Hauska idea! Itse sain tunnustuksen sillä perusteella, että blogi ei ole täyttynyt mainoksista vaan pääosassa ovat omat pohdinnat ja kuvat.
Olen löytänyt aika vähän blogeja, joita itse haluaisin lukea, joten kiva oli lähteä itsemään. Minun kriteerini hyvälle blogille ovat, että sen pitää olla hyvin kirjoitettu, omaperäinen ja päivittyä tarpeeksi usein. Ja tässä löytöni, joille tunnustus lähtee eteenpäin – 5 aika erilaista blogia:

Varhaiskasvatuksen maailma – Lastentarhanopettaja ja 2-vuotiaan kotiäiti kirjoittaa ajatuksiaan hyvästä kasvatuksesta kotona

Lasten silmin – Lastentarhanopettaja ja neljän lapsen äiti, jonka blogissa kivoja ideoita mitä lasten kanssa askarrella

Anna minun olla nainen – Blogi elämästä kristittynä naisena. Vaikka en ole kaikesta kirjoittajan kanssa samaa mieltä, minuun on tehnyt vaikutuksen se, miten tosissaan ja suoraan sydämestä kirjoittaja puhuu vaikeista ja syvällisistä aiheista.

Perhepäivähoito ja suurperheen arki – hyviä ideoita touhuamiseen ja askarteluun lasten kanssa sekä helppoja arkiruokareseptejä

TofuFamily – ihan uusi, suloinen blogi kaikesta vauvan kasvissyöntiin liittyvästä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s