Puisia linnoja!

Tällainen keskustelu Elämän Tärkeistä Asioista käytiin vähän aikaa sitten Itiksen Stokkalla, jossa oltiin koko perhe salaattipöydän äärellä.

Minä: ”Mistä äiti tykkää?”
Kirppu: ”Äiti tykkää leluista!”
Minä: ”Mistä isi tykkää?”
Kirppu miettii ja vastaa sitten: ”Isi tykkää syömisestä.”
Minä: ”Mistäs Kirppu sitten tykkää?”
Kirppu: ”Kirppu tykkää leluista. Äiti ja Kirppu tykkää leluista! Eiks niin!”

Hetken miettimisen jälkeen oli todettava, että taitaa se olla niin. Ja se millä innolla olen selaillut huuto.netistä ja jenkki- ja brittiamazonista puisia leluja, taitaa olla siitä todiste. Huuto.netin löydöistä myöhemmin enemmän, tässä jotain noista muista. Olen ollut erityisen ihastunut (sisäinen lapsi kiljahtelee riemusta) erilaisiin puisiin linnarakennuspalikoihin, joita löytyy tosi monenlaisia ja aika edullisia, enkä Suomessa ole vastaavia nähnyt.

En ole varmaan ikinä nähnyt mitään yhtä hienoa kuin tämä Treehaus Wood Castle Blocks*, joka maksaa vain 26 dollaria – mielestäni edullinen hinta – mutta se on vain amazon.comissa ja ne eivät lähetä leluja Suomeen!

Brittiamazonistakin löytyy aika edullisesti monta erilaista linnanrakennuspalikkasarjaa. Ehkä siksi, että siellä linnoja näkyy melkein joka kulman takana, toisin kuin täällä? Kaikkien linnojen hinta on jossain 20-35 punnan välillä, joka on euroissa vain pikkuisen enemmän, EU:n sisältä tilatessa ei tarvitse maksaa arvonlisäveroja, ja TOIMITUSKULUT OVAT ILMAISET yli 25 punnan tilauksissa, mikä oli minulle täysi yllätys – itse luulin että tällaisen tilaamisesta joutuisi maksamaan ainakin 20 euroa postimaksua.

GoKi Wooden Castle Building Bricks*

Melissa & Doug Castle Blocks Play Set*

Wooden Castle Building Blocks Set*

Fairytale wooden building blocks*

Linna-rakennuspalikat löytyi suomalaisesta verkkokauppa Mona&Joonasta.

Smart Games Castle Logix ei ole oikeastaan linnapalikkasetti, vaan linnanmuotoinen logiikkapeli 3-6-vuotialle, ja vaikuttaa hauskalta ja toimivalta.

Melissa & Doug Folding Medieval Castle* – nämä eivät siis ole rakennuspalikat vaan iso keskeltä avattava puinen linna, hinta 57 puntaa eli myös hinnaltaan kalliimpi, mutta siis onhan se hieno.

Olin muutenkin tosi vaikuttunut kaikista Melissa & Dougin leluista. Niitä myy myös Suomessa ainakin cdon.com, mutta hinnat taisivat olla pikkuisen korkeammat, ja valikoima paljon pienempi. Kun laittaa hakuun tuonne Amazoniin Melissa & Doug, löytää suunnilleen kaikki lelut mitä ainakaan itse olen koskaan ajatellut että pitäisi pienellä olla. (Tästä linkistä pääsee suoraan hakuun.)* En tiedä keitä ovat Melissa & Doug, mutta jos itse ryhtyisin leluinsinööriksi, niin suunnittelisin varmaan just nuo samat lelut ja laittaisin yrityksen nimeksi Meri,Siippa&Kirppu. 🙂 Tässä muutama esimerkki, siis ihan vain muutama:

Melissa & Doug Sushi Slicing Playset*, 15 puntaa – valikoima puisia ruokia oli muutenkin tosi hieno!

Melissa & Doug Decorate Your Own: Wooden Train*, 4 puntaa

Melissa & Doug Wooden Kitchen Accessory Set* – 18 puntaa

Melissa & Doug Car Transporter
14 puntaa

Melissa & Doug Shape, Model and Mould Set*, 12 puntaa

Melissa & Doug Lacing Shoe*, 7 puntaa

Jes, näitä on nyt itsellenikin täällä tallessa kun tulee seuraavia kavereiden lasten synttäreitä. 🙂

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Puisia linnoja!

  1. Hei! Olipa kiva, kun olit laittanut näin paljon leluvinkkejä tänne! Mekin tykkäämme ostaa turvallisia puuleluja meidän pojalle ja vältämme niitä ainaisia autoja ja muita jokapojan juttuja. Hassua, olen itsekin haaveillut ostavani tuollaisen linnan! Ne ovat hienoja. En tiedä, tykkäisikö poikamme mutta äiti ainakin =)

    Ihan vain kiinnostuksesta kysyn, kun olit laittanut tosi viimeisen päälle hinnat ja kaikki tiedot, saatko tällaisestakin jonkinlaista mainostamistuloa? Ajattelin, kun kerroit jossain saavasi kirjavinkeistä vähän tuloa, jos kirjoja ostetaan.

    • En saa näistä muuten tuloa, ellei joku klikkaa linkkiä ja osta sitä kautta jotain, ihan mitä tahansa. Laitan sellaisia mainoslinkkejä, jos olen kirjoittamassa asiasta muutenkin ja siihen sopiva mainos sattuu olemaan käytössä. Tosin täytyy sanoa että olen saanut näiden kautta tosi vähän tuloja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s