Ihanimmat linnut

Vaihteeksi tällainen kevyempi aihe. Siitä kun vuosi sitten valitsin tapetteja meidän kotiin, jäin tapettikoukkuun. Vanhoissa rakennuksissa ja historiallisissa elokuvissa ensimmäisenä tsekkaan tapetit, ja käyn säännöllisesti haaveilemassa netin tapettikaupoissa. Olen myös ensimmäisenä tarjoamassa noin kahtakymmentä tapettivinkkiä, kun joku ystävä kertoo sisustavansa uudelleen. Kaikkia vinkkejäni yhdistää se, että niissä on puita, kasveja tai lintuja.

Nyt uskon löytäneeni unelmieni tapetin. Se näyttää siltä kuin joku taiteilija olisi itse käynyt maalaamassa akvarelliväreillä tosi taidokkaasti lintuja seinään. Tapetti on Cole&Sonin mallistosta, jota myy ainakin Värisilmä. Kuvio on muuten tosi samanlainen kuin Espiritin mekossa joka minulla on päällä taaperoimetyspostauksen kuvassa, joten saan onneksi nauttia näistä linnuista edes sen verran.

tapetti1

Seuraavat tapetit löytyvät Seinäruusun verkkokaupasta. Näistä viimeinen on minusta ihanin, ihan meidän makkarin näköinen tapetti.

tapetti2

tapetti3

tapetti4

tapetti5

tapetti6

Tämä klassikko löytyy Tapettitalosta.tapetti7

Ensi viikolla onkin sitten esittelyssä lintuaiheinen sisustustarra joka tulee meidän makuuhuoneeseen lintupuutetta paikkaamaan. Olen tosi innoissaan sisustustarroista, koska ne ovat halpoja, helppo laittaa (minäkin toivottavasti osaan) ja ne saa irti vielä helpommin kuin kiinni seinään. Mukana myös arvonta!

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Ihanimmat linnut

  1. Voih, Kannelmäen Prismassa oli alelaarissa paljon paljon rullia tapetteja. En uskaltanut ryhtyä edes tonkimaan kun ajattelin, että kuinkahan käy jos löydänkin jotain aivan upeaa eikä mulla ole pienintäkään käsitystä kuinka se tapetti saadaan seinään kiinni! Olis kiinnostava kuulla onko sulla kokemusta asiasta vai onko jotain tapettiammattilaisia joita voi tilata?

    • Nyt tuli kyllä kysymys johon mä en osaa vastata. Sisustamisessa mä osaan ideoinnin mutta en mitään kovin käytännöllistä :). Mun vaihtoehto olisi etsiä joku kaveri tai sukulainen, joka on ennenkin tapetoinut, ja pyytää avuksi. Kyllä se varmasti sitten itsekin oppii. Tai etsiä apua vaikka Aikapankin kautta. Meillä oli monien sukulaisten käyttämät hyvät remonttimiehet, jotka on tosi kiireiseiä eikä kuulemma ota uusia asiakkaita. Olen kuullut niin monia kauhutarinoita remonttimiehistä Helsingissä, että en uskaltaisi ottaa kotiini ketään josta en ole ihan varma että tekevät työnsä hyvin eivätkä vedätä hinnoissa.

      Tapettitalosta ainakin löytyi tällainen tapetointiohje: http://www.tapettitalo.fi/tapettitietoa/tapetointiohje.html .

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s