Meidän makuuhuoneen lintukoto (+ mukana arvonta!)

Design-tarrat antoi minun valita nettikaupastaan sisustustarran. Olen sellaista miettinyt jo jonkin aikaa meidän makkarin seinään. Meillä on makuuhuoneessa kolme haalean vaaleanpunaista tapetoitua seinää ja yksi vahvasti vaaleanvioletti seinä, joka on se seinä jonka näkee ensimmäisenä aamulla herätessään. Väri on sillä tavalla haastava, että siihen on ollut vaikeaa keksiä sopivaa taulua – ja seinämateriaalikin on haastava taulun kiinnittämiselle.

Design-tarroilla olikin juuri meille sopiva tarra valikoimissaan. Minusta puut, kasvit ja linnut ovat kauniita sisustuksessa, ja tämä kukkivan puun oksa lintuperheellä tuntui juuri täydentävän tuon seinän. Vaikka kuva on iso ja vahva, se jotenkin rauhoitti meidän makuuhuonetta.tarra1

Tarran kiinnittäminen seinään oli yllättävän helppoa. Design-tarrojen omat tarrat tulevat yhtenäisenä kuvana ja nämä muiden valmistajien osissa. Olin totta puhuen aika kauhistunut kun tarra-arkki tuli postissa, kun eri osia oli montakymmentä ja ne sitten piti pienenpienen ohjeen mukaan sovitella yhteen. Laitoinkin Siipan tarkkakätisenä entisenä taideopiskelijana kiinnittämään isot oksat ja Kirppu auttoi etsimällä tarra-arkista oikean tarran kirjaimen perusteella ja kommentoimalla työn etenemistä. Minä sommittelin linnut ja irtolehtiä ja -kukkia seinälle. Olikin kiva, kun niissä ei tarvinnut mennä ohjeen mukaan vaan sai käyttää omaa luovuuttaan. Yksi linnuista esimerkiksi lentelee meillä ihan toisella puolella huonetta. Laitoimme myös irtokukkia ja -lehtiä paljon vähemmän mutta laajemmalle alueelle kuin mallikuvassa. Niitä jäi siis vielä arkille varastoon, jos joku toinen kohta kotona kaipaa kukkasommitelmaa.

tarra2

Sisustustarrat ovat tosi kiva tapa sisustaa, koska ne ovat edullisia, helppoja laittaa ja myös helppoja irrottaa. Ne sopivat siis myös vuokra-asuntoon, ja kuvan voi helposti vaihtaa jos sisustusta haluaa muuttaa. Ehkä se mitä itse vielä kaipaan sisustustarravalikoimiin, olisi tarrat jotka eivät ole tietokonegrafiikkaa. Haluaisin nähdä elävämpiä pintoja ja kauniita siveltimenjälkiä, ehkä eri taiteilijoiden töitä sisustustarroina.

Design-tarrat lahjoitti myös vapaavalintaisen tarran arvontaa varten blogini lukijoille!

Voittaja saa siis valita kaupan valikoimasta haluamansa tarran. Arvontaan voi osallistua 18.6. asti. Voit osallistua tutustumalla Design-tarrojen valikoimiin, valitsemalla suosikkisi ja kertomalla se kommentissa tähän postaukseen. Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan otettua voittajaan yhteyttä arvonnan päätyttyä. Voittaja saa arvonnan päätyttyä vielä miettiä, minkä tarran haluaa valita, joten lopullista valintaa ei tässä vaiheessa tarvitse lyödä lukkoon.

Blogin vakituiset lukijat saavat oman bonuksensa arvonnassa. Saat siis yhden äänen arvontaan kommentoimalla tähän suosikkitarrasi, ja kaksi ääntä jos olet jo tai liityt blogin seuraajaksi Facebookissa, sähköpostilla tai WordPressin kautta.

Onnea arvontaan! 😉

Mainokset

11 ajatusta artikkelista “Meidän makuuhuoneen lintukoto (+ mukana arvonta!)

    • Kivoja! Minua kiehtovat linnut. Vois laittaa vaikka mökin keittiökaappien oviin. Lintu kukan oksalla valkoisena oli tosi kivan näköinen, lintuparvi kiehtoi myös.
      Tykkäisin kovasti jos luonnon kukista olisi tarroja, joita vois laittaa vaikka niihin keittiökaappien oviin, joka oveen erilainen. Miksei myös marjoista tai hedelmistä.

      • Mä olen kovasti yrittänyt etsiä luonnon kukista tarroja just tuohon tarkoitukseen, mutta vielä ei ole tullut vastaan. Ehkä pitäisikin alkaa tekemään sellaisia itse kun hyviä ideoita tulee niin paljon 😉

  1. Kävin jokin aika sitten itsekin ihastelemassa valikoimaa :). Pidin tuosta Muumipapan mietelauseesta. Liityin ilmeisesti myös lukijaksi :)? Ja arvontaan osallistun mielelläni!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s