iHerbistä vitamiineja

IMG_6896

Monet suomalaiset tilaavat luontaistuotteensa iHerbistä. Syy sille on, että monet tuotteet ovat postikuluineenkin sieltä tilattuina huomattavasti halvempia kuin suomalaisissa luontaistuotekaupoissa. Meidän ensimmäisen tilauksen kanssa kävi huonosti, kun tammikuusta laitetusta tilauksesta tuli kuukausi sitten ilmoitus, että se oli palannut takaisin Kaliforniaan iHerbiin. En tiedä missä oli syy, voi olla ihan suomalaisessa postissakin, sillä meillä on muutenkin mennyt täällä posteja vääriin osoitteisiin, ja meille tullut naapurien posteja. Onneksi sentään meillä on niin sosiaalinen ja mukava taloyhtiö, että ainakin osa posteista on myös päätynyt oikeisiin osoitteisiinsa.

Saimme kuitenkin suuren osan tilauksestamme hyvityksenä, ja laitoimme uuden tilauksen tulemaan. Se tulikin parissa viikossa. Myös kaikki iHerbistä tilanneet ystävämme ovat kertoneet, että tilaukset ovat aina tulleet parissa viikossa, joten eiköhän sieltä jatkossakin uskalla tilata. Hintaero on nimittäin niin huomattava, että tilaaminen kannattaa. Esimerkiksi nuo Solgarin raskaus- ja imetysvitamiinit, joita olen syönyt tässä kohta jo kolme vuotta, maksavat Suomessa n. 40 euroa (240/kpl) ja iHerbissä alle kaksikymppiä. Solgarin vitamiinit ovat tosi tutkittuja ja niiden pitäisi olla tosi hyvälaatuisia, eri vitamiinien parhaiten imetyvässä muodossaan. Noissa on myös laajempi valikoima eri vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja kuin suomalaissa apteekeissa myytävissä raskausajan monivitamiineissa.

Samaan tilaukseen laitettiin luonnonmukaista hammastahnaa, joka maksoi iHerbissä noin kolmasosan siitä mitä suomalaiset. Frantsilan yrttihammastahna on kyllä niin hyvän makuista ja -laatuista että sitä on vaikea peitota, mutta tällä kertaa mentiin hinnan mukaan, eikä tämäkään tuote huono ole. Kolmas tilattu tuote oli chlorella, joka maistuu tosi hyvältä appelsiini-mangomehun kanssa. Chlorellan terveysvaikutuksista voi lukea esimerkiksi täältä, tosin tuolla sivulla suositellaan sitä nautittavaksi huomattavasti enemmän kuin yhdenkään chlorellapurkin kyljessä. Chlorella mm. auttaa poistamaan raskasmetalleja ja ympäristömyrkkyjä kehosta.

Kalaöljy me edelleen ostetaan Suomesta. Meidän yksi ystävä on nimittäin tilannut iHerbistä useampaa kalaöljyä ja sanonut jokaisen olleen huonolaatuista. En tiedä missä on vika, eivätkö öljyt kestä postikuljetusta vai mitä? Kalaöljyhän on siis kalaa, joten jos kapselin rikkoo ja öljy tuoksuu ja maistuu tuoreelle kalalle, se on hyvää, kun taas pilaantunut haju tarkoittaa sitä että öljy on mennyt huonoksi.

iHerbistä voi tilata kerralla n. 40 dollarilla, jos haluaa välttää maksamasta Suomessa tilauksesta arvonlisäveroa. Tilaukseen saa aina mukaan jonkun vapaasti valittavan ilmaisen näytteen, me otettiin tällä kertaa tuollaista laventelituoksua jota voi suihkutella vessaan kun on tulossa vieraita ja vaipparoskis on tyhjennetty viime minuuteilla. iHerbistä tilatessa saa myös oman suosittelukoodin tai -linkin, jolla kaverit saavat ensimmäisestä tilauksesta alennusta ja itse saa muutaman dollarin heidän ostoksensa arvosta. Jos haluat kokeilla tilaamista ja saada alennusta 5 (alle 40dollarin tilaus) tai 10 (yli 40 dollarin tilaus) dollaria tilauksestasi, klikkaa tätä linkkiä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s