Arvonnassa Aurinko-kustannuksen lastenkirjapaketti!

kirjatSain valita Aurinko-kustannuksen ihastuttavasta lastenkirjavalikoimasta kaksi kirjaa blogiini arvottavaksi. Valinta oli tosi vaikea, koska satukirjojen lisäksi suloisia, hauskoja ja värikkäitä tehtävä- ja tarrakirjoja oli valikoimassa tosi paljon! Etenkin Suuri sokkelokirja ja tarroilla sisustettava nukkekoti houkuttelivat, kiinnostavia olivat myös kristilliset lastenkirjat ja tarrakirjat, mutta päädyin valitsemaan tällaisia klassikkoja, joista on varmasti iloa monessa kodissa. Aurinko-kustannus on tosi mieluinen yhteistyökumppani minulle, sillä kustantamo nettisivujensa perusteella on tosi sympaattinen, toimii rakkaudesta kirjoihin, painaa kirjat Suomessa ja sen työntekijät ovat olleet tosi ystävällisiä. Kirjoja voi ostaa useimmista kirjakaupoista sekä Aurinko-kustannuksen omilta nettisivuilta.

Arvonnan palkintona on siis kaksi kirjaa, Kenneth Grahamen klassikkosatu Kaislikossa suhisee, joka on kestänyt aikaa jo yli sata vuotta. Tässä kirjassa satu on suomennettu kokonaisuudessaan. Toinen kirja on Taiteen tarina -tarrakirja, joka on tehty yhdessä Lontoon National Galleryn kanssa. Kirjassa on yli sata tarraa taiteen klassikoista, joita voi joko liimata paikoilleen tarrakirjaan tai käyttää esimerkiksi korttien tekoon. Kirjassa on myös hauskasti kerrottu taideteoksista. Kirja on hauska tapa lasten alkaa tutustua taiteen historiaan. Ikäsuositus on yli 7-vuotiaille.

Aikaa osallistua arvontaan on kolme viikkoa, eli 9.9. asti. Yhden arvan saat kommentoimalla tähän, toisen arvan linkkaamalla arvonnan omaan blogiisi TAI jakamalla arvonnan Facebookissa alla olevasta napista. Kerrothan alla, kuinka monella arvalla osallistut, ja laita vaikka mukaan linkki omaan blogiisikin. Jätä myös sähköpostiosoitteesi, että voin ottaa voittajaan yhteyttä arvonnan päätyttyä.

Mainokset

18 ajatusta artikkelista “Arvonnassa Aurinko-kustannuksen lastenkirjapaketti!

  1. tuo tarrakirja olisi aika siisti! no, nyt tuli katsottua Aurinko-kustannuksen muitakin kirjoja 🙂 1 arvalla osallistun.

  2. Tämä oli kiva esittely, hyviä kirjoja kaipaan aina!
    Yhdellä arvalla osallistun. (Vähän epäreilua oikeastaan, että kun minulla ei ole blogia enkä ole facebookissa, niin en edes pysty osallistumaan sitä kautta useammalla arvalla… nyyh!)

  3. Mukana yhdellä arvalla 🙂 aurinkokustannus on vanha tuttu siltä ajalta kun pitivät majaansa Hakaniemessä. Nyt en olekaan muutamaan vuoteen mitään tilannut. Todella ystävällinen henkilökunta sai minut ostamaan tuotteita uudestaan ja uudestaan. Myös tuotevalinoima erityisesti lapsille on mahtava.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s