Seurannassa keskeneräiset blogiprojektit, osa 1

Useimmat teistä tuskin lukevat blogiani niin tarkkaan, että olisivat huomanneet kuinka paljon enemmän blogistani löytyy aloitettuja projekteja kuin päätettyjä projekteja. Minulla on ollut monta kertaa hyvä aikomus siinä, että ainakin saan jonkun asian tehtyä kun kerron julkisesti aloittaneeni sen. No, ei se kuitenkaan niin toimi. Minä nyt vain olen sellainen ihminen, että tahdonvoimalla ei pitkälle pötkitä vaan inspiraation ja innostuksen huvetessa tekeminen alkaa maistua puulta. Asian täytyy olla minulle tosi tärkeä, että jaksan puskea suvantovaiheiden läpi.

IMG_7687

Tämän kesän alussa aloimme Kirpun kanssa kasvattamaan auringonkukkaa siemenestä. Minun pitäisi jo oppia, että jos aikoo olla kuukauden kesästä maalla, vaativammat kasvatusprojektit kannattaisi jättää sikseen. Ja ehkä ne kannattaisi muutenkin. Onneksi me asutaan korkealla, meillä on avarat maisemat ja Suomen kesä on vihreä, kyllä sitä katseltavaa riittää.

IMG_7752

Meidän huhtikuun lopussa istutetut persiljat kyllä on kasvaneet ja säilyneet myös mökkireissun yli harvemmilla kastelukerroilla, kun meidän ystävä jaksoi koko kuukauden käydä meidän kasveja kastelemassa. Sen verran ruikeloita ja apaattisen näköisiä ne kyllä on, että useimmiten me käydään napsimassa persiljat ruokiin meidän pihalta, jossa muutama naapureista on kasvattanut upean reheviä tummanvihreitä persiljapehkoja meidän taloyhtiön yhteiseen käyttöön.

IMG_7751

Blogini historian aikana olen aloittanut jopa kaksi ( 1 & 2 ), joista ei sattuneesta syystä ole aloituspostauksen jälkeen kummastakaan kuulunut enää mitään. Tänä kesänä aloitettua on valmiina kuusi tilkkua joista kaksi epäonnistuneita yrityksiä, ja into lopahti jo kuukausi sitten. Kuvaa sommitellessani tajusin, että tarvitsisin enää vain neljä sopivaa tilkkua, ja minulla olisi kaulahuivi valmiina. Tähänhän voisi tehdä väreihin sopivat lapaset ja piponkin – viime syksynä valmistuneet ovat jo ehtineet kadota. Kyllä nämä tilkut pitää johonkin käyttää, onhan ne neulottu aarrelangoistani, ihanasti lampaalta tuoksuvasta valkoisesta villasta ja itse kasviväreillä värjätyistä langoista.

Muistan muuten ainakin kaksi kertaa kirjoittaneeni postauksen jonka otsikossa luki ”osa 1”, mutta yhtään osa kahta blogissani ei ole ollut.

Vähän aikaa sitten aloitin myös projektin pitää kotimme siistimpänä. Tarkoituksena oli kirjoittaa erilaisista keinoista siisteyden ylläpitämiseen, ja miten ne käytännössä toimivat. Yritykseni ovat kuitenkin olleet sen verran säälittäviä, että niistä ei ole riipinyt kahtakaan riviä kirjoitettavaksi. Tämä projekti siis ansaitsee ihan oman postauksen. Ehkä siitä tulee blogini ensimmäinen ”osa 2”.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s