Uudet keittiön kaapit – vai riittäiskö pelkät ovet?

Kun me remontoitiin nykyistä asuntoa ennen muuttoa, kävi mielessä jossain vaiheessa vaihtaa keittiön kaapit uusiin. Siis joo, ne oli kuluneet eikä erityisen kivan väriset, etenkään kun vieressä oli isot tummanruskeat välitilan laatat 70-luvulta. Onneksi tulimme järkiimme. Saimme tietää, että on mahdollista ihan vain tehdä uudet ovet. Nuo 50-luvun täyspuiset kaapit olivat kestäneet jo 60 vuotta vain pienellä kulumisella, kun taas ne Ikean vaihtoehdot varmaan hajoaisivat kymmenessä. Me ollaan oltu tosi tyytyväisiä ratkaisuun. Täyspuisissa kaapeissa on tunnelmaa, ja kyllä näihin Helsingin ihaniin 50-luvun kerrostaloihin minusta sopii parhaiten saman aikakauden keittiö.

Keittiökollaasi

Keittiökollaasi

Mä iloitsen meidän keittiöstä ja sen väreistä joka päivä. Rakastan noita välitilan keltaisia laattoja ja värikästä William Morris -tapettia. Verhotkin löytyivät vihdoin. Verhona on mummon vanha pellavainen pöytäliina. Kaappeihin tuli lopulta Ikeasta vain vetimet.

Nuo jääkaapin magneettikirjaimet, jotka ovat lapsiperheiden kotien vakiovarusteita, ovat muuten hieno moderni muunnos perinteisestä montessorivälineestä. Montessoripäiväkodeissa käytössä on puisia kirjaimia, jotta lapset voivat kirjoittaa jo ennen kuin motoriikka on tarpeeksi kehittynyttä kirjaimien piirtämiseen. Siinä käytössä nuokin meillä ovat, tosin toivon kyllä että kirjainseteissä tulisi mukana enemmän vokaaleja!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s